Muzika

Pratite nas na Google news

Članovi "Riblje čorbe" neće prisustvovati kremaciji Miše Aleksića

Članovi "Riblje čorbe" neće prisustvovati kremaciji Miše Aleksića
Foto: Screenshot | Članovi "Riblje čorbe" neće prisustvovati kremaciji Miše Aleksića
Tanjug

Članovi legendarnog rok benda "Riblja čorba" saopšili su večeras da sutra zbog pogoršane situacije u vezi s virusom korona neće prisustvovati sahrani njihovog osnivača Miše Aleksića, dodajući da će održati koncert u njegovu čast kada prođe pandemija.

"Teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost za koju smo verovali da je imamo", poručili su članovi benda na Facebooku.

Oni navode da je "zlo zvano virus korona i dalje među nama, više nego ikada i da zato smatraju obavezom da saopšte da neće u srijedu prisustvovati kremaciji".

"Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja čorba", navodi se u objavi na Facebooku.

Dragi prijatelji, Teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo...

Objavljuje Riblja ČorbaUtorak, 1. prosinca 2020.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije