Muzika

"Cult Band" snimio spot za pjesmu "Početak i kraj"

"Cult Band" snimio spot za pjesmu "Početak i kraj"
"Cult Band" snimio spot za pjesmu "Početak i kraj"

Nakon odličnih nastupa sa Željkom Bebekom i Zdravkom Čolićem tokom februara i marta, članovi "Cult Banda" iz Austrije, koji čine muzičari porijeklom iz BiH, u Sarajevu su završili snimanje spota za pjesmu "Početak i kraj".

Pjesma, za koju je muziku napisao Alen Lemešević, a autor teksta je Milena Ludajić, ekranizovana je na nekoliko lokacija u glavnom gradu BiH. Video je radila vrhunska ekipa na čelu s Arnejom Misirlićem, mladim bh. umjetnikom, koji je bio zadužen i za video-zapis za prošlogodišnju pjesmu predstavnicu BiH na "Eurosongu" u Švedskoj.

Asistent kamere je Malik Kurt, producent Adnan Beširović, kostime je radio Milan Senić, a za rasvjetu je bio zadužen "K Light Special Effects Profilight".

"Zahvaljujemo KSC Vogošća na ustupljenom prostoru i podršci koju su nam pružili tokom snimanja. Svi smo se jako zabavili radeći video, a radujemo se da ćemo javnosti uskoro i prezentovati našu novu pjesmu i video-spot. Vjerujemo da će pjesma naći put do srca slušalaca jer je u pravom ljetnom ritmu", kaže basista "Cult Banda" Salko Agović.

Članovi ovog muzičkog sastava su u dosadašnjoj karijeri pored nove numere "Početak i kraj" uradili još dvije autorske pjesme pod nazivima "Na tvojim grudima" i "Ostavljam te", koje su naišle na odličan prijem kod publike u regionu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije