Muzika

Darujte krv i preuzmite ulaznicu za Mostar Summer Fest

Darujte krv i preuzmite ulaznicu za Mostar Summer Fest
Foto: Ustupljena fotografija | Darujte krv i preuzmte ulaznicu za Mostar Summer Fest

MOSTAR - Dvanaesto izdanje Mostar Summer Festa, koje organizuje Udruga za promicanje urbane kulture u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, biće održano od 27. do 29. juna na terenu SC Kantarevac i okupiće najaktuelnija imena domaće i regionalne scene.

Organizatori zainteresovane pozivaju da daruju krv, a zauzvart će biti nagrađeni festivalskom ulaznicom.

"Punoljetan/a si i dobrog si općeg zdravstvenog stanja? Ako je tvoj odgovor da, onda si potencijalni darivatelj krvi i već si na pola puta da budeš human. Mostar Summer Fest te poziva da pređeš i drugu polovicu puta: daruj krv i pokaži humanost, a zauzvrat će te nagraditi ulaznicom", navedeno je u saopštenju organizatora.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju Mostar Summer Fest organizuje u saradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, biće održana 13. juna od 10 do 12 časova u prostorijama SCKantarevac, a oni koji doniraju krv u navedenom periodu moći će na licu mjesta preuzeti ulaznice.

"Cilj ove akcije, koja se organizira uoči Svjetskog dana dobrovoljnih darivatelja krvi, je podizanje svijesti o potrebi za sigurnom krvlju i ohrabrenje pojedinaca da redovno doniraju krv, kako bi krv bila dostupna za sve kojima je potrebna", pojašnjavaju organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije