Muzika

Devito stiže na Freshwave Festival!

Devito stiže na Freshwave Festival!
Foto: Ustupljena fotografija | Devito stiže na Freshwave Festival!

Novi potvrđeni izvođač koji će predstojećeg ljeta nastupiti na Freshwave festivalu je ultimativna regionalna trap zvijezda Devito!

David Ljubenović poznatiji kao Devito, artist je koji kroz svoja trap izdanja, specifičan stil nastupa, imidž koji podrazumjeva prepoznatljivu fantomku,   predstavlja glas generacije i na sebi svojstven način reflektuje dešavanja i procese u društvu.

Sa albumom "Plava Krv" oborio je rekorde po broju preslušavanja na muzičkoj platformi Spotify i nalazi se na sedmom mjestu u svijetu. Što dovoljno govori o tome da je Devito neupitno jedan od najutjecajnijih trepera u regionu u šta ćemo se svakako uvjeriti na najvećoj bini predstojećeg Freshwave Festivala.

Freshwave će na banjalučku tvrđavu Kastel i ovog ljeta okupiti neke od najvećih i najpoželjnijih svjetskih i regionalnih zvijezda, od kojih su do sada svoje nastupe potvrdili: Argy, Bart Skils, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Miss Monique, Eelke Kleijn, Vojko V. Javier Padilla, Mimi Mercedes,  Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, Grše, Siniša Tamamović,  Nebs Jack, Mladen Tomić i mnogi drugi.

Podsjećamo da su festivalske regular ulaznice dostupne na ticket servisu po cijeni od:

REGULAR 3-dnevne 89 KM

REGULAR 1-dnevne 35 KM

VIP REGULAR 3-dnevne 149KM

VIP REGULAR 1-dnevne 59KM

Obezbijedite na vrijeme ulaznice za najbolje iskustvo ovog ljeta!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije