Muzika

Doček pravoslavne Nove godine na Jahorini uz Darka Lazića

Doček pravoslavne Nove godine na Jahorini uz Darka Lazića
Foto: Srna | Doček pravoslavne Nove godine na Jahorini uz Darka Lazića

JAHORINA - Olimpijski centar "Jahorina" organizuje doček pravoslavne Nove godine uz koncert Darka Lazića, za koji je do sada prodato 1.800 karata, saopštilo je rukovodstvo Centra.

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je na konferenciji za novinare da će veliki spektakl biti u ponedjeljak, 13. januara, na Poljicama, te pozvao zainteresovane da na vrijeme kupe kartu, čija je cijena 15 KM parter i 50 KM VIP.

On je istakao da je sezona odlična kada je riječ o posjećenosti, da imaju goste iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke, te da su popunjeni svi kapaciteti na Jahorini i Palama, a smještaj se iznajmljuje čak i u Vrhprači.

Ljevnaić je rekao da se na Jahorini skija zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje koje se pokazalo kao odlična investicija, da svaki dan imaju više od 4.000 skijaša, a da od sutra očekuju padavine da bi uspjeli proširiti broj staza da rade.

"Sistem za osnježavanje radi non-stop, imamo i noćno skijanje na kojem bude više od 300 skijaša zahvaljujući urađenoj rasvjeti od pet kilometara, novim sidrom na Poljicama", istakao je Ljevnaić.

On je dodao da skijaši treba da znaju da u regionu rijetko ko radi, da se protiv prirode ne može, kao ni da staze nisu savršene, ima kamenja, ali ga sklanjaju.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra "Jahorina" Nedeljko Elek pozvao je ljude da dođu na doček i lijepo se druže, jer će sigurno biti divna atmosferu.

"Skijanje na planini je otežano, ali jedini smo ski-centar u regionu koji radi i funkcioniše", istakao je Elek.

Pjevač Darko Lazić kaže da je na Jahorini prvi put i da mu je drago što će biti dio organizacije za doček pravoslavne Nove godine.

"Maksimalno ću se potruditi da napravim dobru atmosferu i da svi budu zadovoljni. Pružiću dobru energiju, dobru pjesmu. Publika koja mene sluša voli pravu narodnu pesmu i to ću pevati", izjavio je Lazić.

Koncert će početi u 20.00 časova, a karte se mogu kupiti putem sistema kupikartu.ba, u hotelima "Termag", "Lavina", "Vučko" na Palama i Istočnom Sarajevu i u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije