Muzika

Dodjela nagrada MAC 2020: Nina Badrić pjevačica godine

Dodjela nagrada MAC 2020: Nina Badrić pjevačica godine
Foto: Printsceen Pink.rs | Dodjela nagrada MAC 2020: Nina Badrić pjevačica godine

Najveća i najznačajnija regionalna muzička dodjela nagrada Music Awards Ceremony održava se večeras u beogradskoj "Štark" areni pod nazivom MAC 2020.

Nina Badrić dobila nagradu za pjevačicu godine, pa se zahvalila svima.

"Hvala vam najljepše, iznenađenja jesam, što ne znači da mi ovo ne pripada. Čestitam svim mojim kolegama na nominaciji. Zahvaljujem se mojoj Mariji Šerifović na velikoj podršci. Ovu nagradu ću pokloniti svim autorima koji sarađuju sa mnom. Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam", rekla je Nina.

Nagradu za najbolju rok numeru dobio je Van Gogh za numeru "Više te ne volim ko pre".

"Hvala ti kume za ove godine plovidbe i za 50 godina prijateljstva. Poštovana publiko hvala za ovo priznanje koje ste nam dodelili, računajte na svoju decu i naravno na Van Gogh", rekao je Đule.

Ivana Peters i Aki iz "Parnog valjka" dodijeli su ovu nagradu.

Nagradu za životno djelo dobio je Oliver Mandić.

"Baš mi je prijatno primiti ovu nagradu u mojim godinama, to mi baš nije prijatno. Ovu nagradu bih podelio svim ljudima od Ljubljane do Skoplja koji se bave muzikom. Pre 35 godina sam maštao da ovako izgleda moj koncert. Hvala vlasniku ovog festivala koji je omogućio svim izvođačima da mogu ovako da predstave svoju muziku. Ovo je svetski nivo koji se dešava kod nas, hvala vam još jednom, živi bili i uživali u mojim kolegama", rekao je Oliver.

Dobitnici nagrade za najveći uticaj na muzičku scenu regiona su Buba i Džala koji su se obratili publici: "Želim da se zahvalim svim ljubiteljima naše muzika! Hvala vam puno, velika ljubav za sve vas, drago nam je što smo dobili ovu nagradu, nismo bili u toku! Vidimo se za pola sata na najjačem nastupu večeras! Pozdrav za moju Nanu".

Sara Jovanović i Ša dodijelili su nagradu za najveći uticaj na muziku regiona Bubi i Džali!

"Parni valjak" dobio nagradu za najbolju pop-rok numeru za pjesmu "Otkud ti pravo", te se zahvalili publici!

Sergej Ćetković i "Who see" dobili su nagradu za najbolju pop kolaboraciju za pesmu "Pusti probleme".

Nataša Bekvalac dobila nagradu za najbolji muzički video za pesmu "Dođi mami". "Drago mi je što sam osvojila ovu nagradu, ja bih vas pozvala da 14. februara dođete na moj koncert", rekla je Nataša.

Lena Kovačević ponijela je nagradu za najbolju pop numeru žeskog izvođača za pjesmu "Dubine" pa se obratila svima.

 "Hvala puno, ja sam iznenađena, ova nagrada se trese. Hvala ljudima koji su preokrenuli ne samo moj nego i muzički svet u Srbiji. "Kafe" i naš jezik se sluša i u Africi i u Turskoj! Srećan rođendan mami, mom bratu i mojoj porodici, volim vas", rekla je.

Nagradu za najbolju pop numeru muškog izvođača dobio je Petar Grašo za pjesmu "Voli me".

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio nagradu za pop numeru u regiji. Hvala vam što volite moju muziku, nadam se da vas neću izneveriti", rekao je Grašo.

(PInk.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije