Muzika

Druženje Maye Sar sa fanovima uoči koncerta u Banjaluci

Druženje Maye Sar sa fanovima uoči koncerta u Banjaluci
Foto: Ilustracija | Druženje Maye Sar sa fanovima uoči koncerta u Banjaluci

Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar, jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, pred koncert u Banjaluci obradovala je najvjernije fanove, koji su sinoć imali priliku da se druže sa njom, dobiju ulogu novinara i postave joj pitanja.

Vjerni poštovaoci njene muzike i djela iznenadili su zanimljivim pitanjima i iskusne novinare, koji su u velikom broju došli u Koncept bar Bajka u Banjaluci, kako bi saznali sve detalje predstojećeg koncerta na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel.  

Maya Sar je zajedno sa svojim timom izabrala najkreativnija pitanja fanova, koji su pisali na njenu Facebook stranicu i prisutne u opuštenom druženju obradovala i sa ulaznicama za predstojeći koncert.

Ovom prilikom Maya je otkrila kako će jedna od numera na novom albumu nositi naziv “Sebi”, kao i da je album autorski dosta zreliji i drugačiji od prethodnog, te je plod Mayinog životnog i muzičkog sazrijevanja.

Pitanja su se samo nizala, a prisutni su imali želju da saznaju koji je Mayin omiljeni akord, kada će nas obradovati novim pjesmama, kao i kako se osjećala tokom nastupa na Evrosongu.

Na njeno pitanje zašto baš nju posebno vole, istakli su da ih je privukla emocija i iskrenost u izvođenju pjesama, muzika i tekstovi, koji su životni i u kojima su se prepoznali, kao i Mayina jednostavnost i komunikacija sa publikom.

Prisutni su uživali i u Mayinom akustičnom izvođenju pjesme “Korake ti znam”, dok  su polaznice škole pjevanja MaMa Vox uz pratnju muzičarke izveli njen singl “Krive riječi”.

Nakon regionalne uspješne turneje "Maya Sar - Live in Theatre", banjalučka publika će 05. jula uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama. Maya Sar će na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel nastupiti sa svojim dvanaestočlanim bendom, uz posebno odabrane goste i iznenađenja.

Generalni sponzor koncerta je Addiko Bank, a jedinstveni koncertni događaj pod zvijezdama na atraktivnoj ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci, organizuje “Play Team” iz Banjaluke. Ulaznice po cijeni od 15 KM su u prodaji na platou ispred RK Boska u Banjaluci, kao i putem stranice www.kupikartu.ba.

Ne propustite muzičku čaroliju Maye Sar, ovog ljeta u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije