Muzika

"Dubioza" sa "Robotskom demokratskom partijom" uplivala u politiku

"Dubioza" sa "Robotskom demokratskom partijom" uplivala u politiku
Foto: N.N. | "Dubioza" sa "Robotskom demokratskom partijom" uplivala u politiku

Iako su to godinama odbijali te u javnim nastupima isticali da nisu i ne žele biti dio niti jedne političke opcije, članovi benda "Dubioza Kolektiv" izgleda su ipak promijenili mišljenje i postali članovi jedne novoosnovane stranke.

"Shvatili smo da, ako nešto želimo promijeniti, moramo početi djelovati direktno kroz politički sistem. Pjesme i umjetnost ne mogu puno toga da urade. 'Robotska demokratska partija' (RDP), sa osnivačem i predsjednikom, robotom, Robijem Megabajtom na čelu, prva je stranka čije ideale i politički pristup u potpunosti podržavamo. Robot je moderan lider, čiji algoritam provodi ustav i zakone tačno onako kako su i napisani i za njega su nemoguće anomalije poput kriminala i korupcije, iz prostog razloga što robot nema rodbinu koju će zapošljavati preko veze i nema potrebu niti razlog da bilo ko bude privilegovan", istakli su članovi ovog popularnog benda.

Članovi "Dubioze" su, zajedno sa osnivačem i predsjednikom stranke Robijem Megabajtom, napisali i otpjevali zvaničnu stranačku himnu, a kompletna himna će premijerno biti izvedena u prvoj epizodi druge sezone "Dubioza Kolektiv Quarantine Showa", koja je zakazana za 19. oktobar, u 20.30 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije