Muzika

Dva brata i sestra u novom muzičkom projektu

Dva brata i sestra u novom muzičkom projektu
Foto: N.N. | Dva brata i sestra u novom muzičkom projektu

ISTOČNO SARAJEVO - Projekat pod nazivom "Jovancic Family" ima za cilj da promoviše zdrave porodične vrijednosti, rad, trud i upornost, a osmislili su ga dva brata i sestra iz Istočnog Sarajeva. Đorđe i Ana Jovančić već duži niz godina se uspješno bave muzikom i poznati su na bh. muzičkom nebu, dok je njihov brat Marko kamerom bilježio sve njihove nastupe i uspjehe, ali ne samo njihove već i brojnih drugih muzičara. Sada su došli na ideju da zajedno stvore nešto novo.

Tako će Ana i Đorđe muzicirati skupa i trudiće se da slušaocima svoju muziku predstave na najbolji mogući način. Marko će sve to pratiti kamerom, ali i zapjevati s bratom i sestrom.

U izjavi za "Nezavisne" Đorđe Jovančić je otkrio da je na ovaj projekat čekao 12 godina, kao i da je sada došlo pravo vrijeme da se i desi.

"Toliko smo radili sve ove godine, uzdizali se i padali, borili se trudom, radom, talentom i znanjem, a sada imamo dovoljno iskustva koje možemo pokazati. Ovo je projekat kojim želimo približiti publici ne samo našu muziku, nego i našu porodičnu priču o muzici, koja nam je odredila živote. Oni koji su pratili moj dosadašnji rad znaju šta sam sve postigao i šta sam sve radio u dosadašnjoj karijeri, ali se često i pitaju kako sam uspio sve postići za tako malo godina. Evo prilike da saznaju", kazao je Jovančić.

Između ostalog, tvrdi da im je cilj i da dokažu da se u BiH može uspjeti radom, znanjem i trudom, te da se žele nametnuti kao primjer mladim ljudima.

Iako tek završava osnovnu školu, Ana Jovančić je već učestvovala na brojnim međunarodnim muzičkim takmičenjima. Smatra da je sada pravo vrijeme da se pridruži braći u zajedničkom projektu.

"Sve što znam o muzici i umjetnosti naučila sam od braće. Odrasla sam u njihovom umjetničkom okruženju, gdje sam od malih nogu učila, gledala i usvajala. Sada sam dovoljno odrasla da se mogu profesionalno posvetiti ovom projektu, koji je nešto najljepše što mi se trenutno dešava u životu. Volim muziku, volim teatar, volim umjetnost i ne znam šta bih drugo u životu bolje radila od pjevanja, glume i plesa. U ovome sam najsrećnija", rekla je ona.

Iako je dosad bio "lik iz pozadine", Marko je zahvaljujući vjeri u ovaj projekat pristao da se fotografiše, snima i pjeva.

"Niko me za sve ove godine nije mogao natjerati na to jer sam bio srećniji iza kamere, ali moć i ljubav koje daje porodica mogu promijeniti sve. Sada uživam u cijelom ovom procesu i dajem sve od sebe, kao i Ana i Đorđe, da ponudimo ovaj projekat publici na visokim standardima produkcije", zaključio je Marko Jovančić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije