Muzika

Dvodnevni "Restricted Y7" party na četiri lokacije u Banjaluci

Dvodnevni "Restricted Y7" party na četiri lokacije u Banjaluci
Foto: N.N. | Dvodnevni "Restricted Y7" party na četiri lokacije u Banjaluci

Banjalučki serijal muzičkih događaja "Restricted", nastao je 2015. godine, sa željom i idejom da okuplja sve ljubitelje, žanrovski različite, elektronske muzike tokom cijele godine. Do sada je na Restricted-u nastupilo preko 80 imena lokalne i regionalne elektronske muzičke scene, a ove godine serijal proslavlja svoju sedmu godinu postojanja.

Povodom toga, u subotu i nedjelju 11. i 12. juna "Restricted" organizuje dvodnevni party na četiri lokacije sa 19 izvođača.

U Subotu, u prostoru DKC Incela, posjetioci će moći da uživaju i prate nastupe regionalnih techno zvijezda Forest People-a i Miloša Vujovića, uz podršku DJ Freak-a, Miloša Drvenice i Nikole Serdara. Takođe, u barovima Žiža i Funky House gosti mogu da se pripreme na pre-party eventu, uz DJ-eve Red Nine, Tijana Illmn i Daniel Puletić-a.

U nedjelju je cjelodnevna žurka, u beach bar "Lion Du Sud" koji se nalazi 12 minuta od Banjaluke na putu prema Kanjonu.  Od 10 sati ujutro nastupiće Mekhu B2B Luka, a dalje će se redati izvođači Djuna, Deda, Filip A, Robert S, Woodie, Level7el, Davor Billyc, Wade Newhouse i Dalibor D.

Posjetioce koji u nedjelju budu dolazili svojim prevozom je obezbijeđen parking, a takođe je moguće doći linijom gradskog prevoza. Beach Bar je obezbijedio iznajmljivanje apartmana, posjetiocima koji nisu iz Banjaluke, ili žele da se nakon zabave odmore.

Ulaznice za oba događaja moći će da se kupe na ulazima žurki. Cijene jedne ulaznice za prvi dan u DKC Incel iznosiće 10KM, a jednako će koštati ulaznica za nedjeljnu cjelodnevnu zabavu u beach Bar-u Lion Du Sud.

Sve dodatne informacije mogu da se pronađu na Fb eventu:

https://www.facebook.com/events/5248700115187343

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije