Muzika

Amira Medunjanin večeras na Kastelu

Amira Medunjanin večeras na Kastelu
Foto: N.N. | Amira Medunjanin večeras na Kastelu

Amira Medunjanin, jedna od najpoznatijih in-terpretatorki sevdalinki, nastupiće večeras u 21 čas u Banjaluci na tvrđavi Kastel.

Ova muzička diva će najljepše sevdalinke izvesti uz Banjalučku filharmoniju i dugogodišnje sara-dnike čuvenog džez pijanistu Bojana Zulfikar-pašića, gitaristu Antu Gelu, te kontrabasistu Zvonimira Šestaka.

Slavna umjetnica je najavila da će spoj emocija, nota, te vrhunskog vokala, pod otvorenim ne-bom, odjekivati najljepšim banjalučkim zidina-ma.

Oni koji su imali priliku uživati na njenim kon-certima u Banskom dvoru 2017. godine znaju da je riječ o autentičnom sevdah doživljaju kojim dominira harmonija strasti i duševnosti.

Ovog puta Amira u Banjaluku donosi magiju emocija i muzike, obogaćenu novim dosti-gnućima kroz mnogobrojna nova ostvarenja koja zadiru u najintimnije dubine duše, budeći ljepo-tu u srcu svakog slušaoca bez izuzetka.

Ulaznice, po cijeni od 20 KM, mogu se kupiti u agenciji "Star Travel", Jevrejska 6, prvi sprat, preko sistema kupikartu.ba i na platou ispred RK "Boska".

Slavna umjetnica je priznala da često dolazi u Banjaluku. Ponekad su te posjete bez naročitog povoda, te dolazi da obiđe prijatelje, kojih u gra-du na Vrbasu ima mnogo. U posljednjih desetak godina nastupila je nekoliko puta u Banjaluci. U međuvremenu je objavila novi album "Ascen-ding", te će koncert na Kastelu biti odlična prili-ka za predstavljanje novog materijala. Amira važi za jednog od najmoćnijih interpretatora sevdalinke koji se s lakoćom poigrava miješajući moderno i tradicionalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije