Muzika

Egzit: Rasprodat dio ulaznica, u utorak pao festivalski sajt

Egzit: Rasprodat dio ulaznica, u utorak pao festivalski sajt
Foto: N.N. | Egzit: Rasprodat dio ulaznica, u utorak pao festivalski sajt

NOVI SAD - Festival Egzit saopštio je danas da je "ogromno interesovanje fanova iz Srbije i cijele Evrope" za jednodnevnim ulaznicama rezultovalo u utorak "rasprodajom prvog kontigenta za rekordnih šest minuta, i padom festivalskog sajta".

Kako je navedeno, i nakon povećanja cijena "navala nije jenjavala, što je dovelo do prodaje nove ograničene količine ulaznica za subotu, 10. jul, dok je Egzitov sajt zbog ogromne posjete otežano radio cijeli dan".

"Obaranje rekorda, pa onda i našeg sajta, najbolje pokazuje koliko su ljudi željni da se nakon svih ograničenja i zabrana u julu svi ponovo okupimo, i simbolično vratimo život životu. Očekujemo da, kao i na prvom Egzitu, dođe do katarze nagomilane i potisnute energije, što će pružiti iskustva i uspomene za cijeli život", saopštio je Egzit.

Iz festivala su naveli da je trenutno u ponudi ograničena količina jednodnevnih ulaznica za 8, 9. i 11. jul, po promo cijeni od 2.290 dinara, uz 40 odsto popusta, dok se ulaznice za 10. jul mogu kupiti po cijeni od 2.590 dinara, što je ušteda od 35 odsto u odnosu na finalnu cijenu.

Novosadski Egzit biće održan od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili David Geta, Sabaton, Nina Kravic, Tiga, Solomun, Ameli Lens, Masio Pleks, Satori, Amira Medunjanin, Buč Kesidi i brojni drugi izvođači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije