Muzika

Pratite nas na Google news

Eros Ramacoti: Nosim prelijepe uspomene iz Srbije

Eros Ramacoti: Nosim prelijepe uspomene iz Srbije
Foto: N.N. | Eros Ramacoti: Nosim prelijepe uspomene iz Srbije
Tanjug

​BEOGRAD - Slavni pjevač Eros Ramacoti započeo je treći dio velike "Vita Ce N''?" turneje u okviru koje dolazi u Beograd gdje će nastupiti 24. septembra u Štark areni, a ulaznice za sjedenje su skoro rasprodate.

"Nosim prelijepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja", izjavio je Ramacoti.

Ramacoti je turneju na kojoj promoviše svoje najnovije studijsko izdanje, započeo u februaru i održaće preko 90 koncerata u više od 30 zemalja na pet kontinenata.

Izvještaji sa već održanih koncerata govore da se ova turneja razlikuje od svih njegovih prethodnih - počevši od vizuelnog identiteta, do detalja osmišljenog i odlično uklopljenog u atmosferu, preko odličnog ozvučenja i savršeno odabranih muzičara iz Italije i Amerike koji upotpunjavaju zvuk na najbolji mogući način, sve do dobro osmišljene set liste, modernih aranžmana pjesama sa novog, ali i i ranijih albuma.

Publika u Štark areni će moći da se prisjeti starih hitova "Se bastase una canzone", "Un altra te", "Fuoco nel fuoco", "Cose de la vita" i čuje nove pjesme.

Video
Najčitanije