Muzika

Exit TV: Velika muzička imena pred milionskim auditorijumom

Exit TV: Velika muzička imena pred milionskim auditorijumom
Foto: N.N. | Exit TV: Velika muzička imena pred milionskim auditorijumom

NOVI SAD - "Bajaga i instruktori", "Hladno pivo", "Dubioza kolektiv", Zvonko Bogdan, Josipa Lisac, Edo Majka samo su neka od velikih muzičkih imena čiji će koncerti premijerno biti emitovani u "Prvomajskom specijalu", televizijskom programu Exit TV, pokrenutom u vrijeme izolacije usljed epidemije virusa korona, saopšteno je iz Exit tima, organizatora jednog od najvećih muzičkih festivala na svijetu.

U okviru specijalnog miksa, posvećenog cijelom regionu koji se skoro dva mjeseca bori sa epidemijom, emitovani će biti i koncerti grupa "Partibrejkersi", "Svemirko", "Urban & 4", "Obojeni program", "Goblini", "Ateist rep", "Ajsbrn" i drugi koji su u prethodnim godinama obilježili Exit festival.

Dobre svirke u tročasovnom programu neće biti lišeni ni ljubitelji hip-hopa, ali i drugih muzičkih pravaca koji dominiraju svjetskom muzičkom scenom.

Exit TV, čiji program gledaju milioni festivalskih fanova širom svijeta pozdravili su i Momčilo Bajagić Bajaga, frontmen grupe "Bajaga i instruktori" Mile Kekin, frontmen "Hladnog piva", kao i Zvonko Bogdan, maestro vojvođanske tamburaške kancone.

"Pobijedićemo ovo zajedno! Čuvajte sebe i čuvajte druge", poručuje Kekin.

Specijalni prvomajski program Exit TV, koji će početi u 20.20 časova, moći će da se prati na YouTubeu https://youtube.be/tGSzuDHJDGM, na Facebook stranici Exit festivala, na Facebook stranicama izvođača, te na Facebook stranici Radio-televizije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije