Muzika

"Exit" objavio aftermovie ovogodišnjeg izdanja festivala

"Exit" objavio aftermovie ovogodišnjeg izdanja festivala
Foto: Exit Photo Team | "Exit" objavio aftermovie ovogodišnjeg izdanja festivala

U iščekivanju narednog izdanja festivala, koje će biti održano od 11. do 14. jula 2024. godine, "Exit" kroz zvanični aftermovie predstavlja parče svog jedinstvenog Univerzuma sa festivala održanog ove godine od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, festival je kreirao svoj Univerzum, u kojem su svjetla reflektora usmjerena ka posjetiocima, a svaki pojedinac najsjajnija zvijezda, ravnopravna sa vodećim svjetskim izvođačima.

Navode da je to Univerzum u kojem su svi slobodni da budu ono što jesu, da budu sretni i hrabri, da vjeruju i maštaju, da vole i mijenjaju svijet.

"Eho ovog trenutka odjekivaće vijekovima", rekao je motivacioni govornik Aubrey Marcus na otvaranju festivala, a upravo iz "Exit" Univerzuma svijetu je poslata visokofrekventna energija ljubavi i slobode.

"Sazviježđe sačinjeno od više od 200.000 najsjajnijih zvijezda učinilo je 'Exit' Univerzum cjelovitim, jedinstvenim, posebnim i magičnim, energijom koju je svaki pojedinac donio na tvrđavu. Njihova međusobna ukrštanja, zajednička iskustva, zagrljaji, poljupci, trenuci koje su živjeli uživo i uspomene koje su zajedno kreirali, donijeli su višedimenzionalno muzičko, duhovno i kosmičko iskustvo, koje je doseglo granice univerzuma - doslovno, prvim ikad otvaranjem festivala iz svemira", saopšteno je iz "Exita".

Dalje navode da je "Exit" Univerzum upotpunilo je emotivno ponovno okupljanje sa kultnim bendom "The Prodigy", proslava 50 godina hip-hopa sa najvećom rep grupom svih vremena "Wu-Tang Clan", zvjezdana prožimanja koja su donijeli "Skrillex", Eric Prydz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Keinemusik, Viagra Boys i mnogi drugi, kao i svaki pojedinac, svaka najsjajnija zvijezda, ujedinjeni u porukama ljubavi i slobode.

"Sa ovom energijom, beskompromisnim povjerenjem i podrškom izvođača, publike i fanova festivala koji snažno stoje uz njega već više od dvije decenije, 'Exit' sigurno korača u 2024. godinu, kada će od 11. do 14. jula još jednom postati omiljeno mjesto okupljanja posjetiocaima širom svijeta", zaključeno je u saopštenju uz napomenu da će ulaznice za "Exit" naredne godine zvanično biti puštene u prodaju 10. oktobra tačno u podne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije