Muzika

"Exit" od 2018. i na Jahorini

"Exit" od 2018. i na Jahorini
Foto: Ilustracija | "Exit" od 2018. i na Jahorini

Velika "Exit" festivalska porodica od sljedeće godine imaće još jednog člana. Tim koji stoji iza jednog od najpopularnijih muzičkih festivala Evrope pokreće novi festival, koji će biti održan od 15. do 18. marta naredne godine na olimpijskoj planini Jahorini.

Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli koja je korištena i za izuzetno uspješni "Sea Star" festival u Istri.

Prvog dana festival će imati večernju žurku zagrijavanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu, završnu žurku.

Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača koji će nastupiti na Jahorini, biće saopšteno uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama biće dostupne i prije početka zimske sezone.

Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Evropi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja. "Exit" tim u saradnji s Olimpijskim centrom "Jahorina" planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske muzičke festivale na kontinentu.

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje "Exit", čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije ovog festivala, ali i dalje pozicioniranje regiona jugoistočne Evrope kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam.

I ove godine, u prvom, promotivnom talasu prodaje ulaznica za "Exit" festival biće dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po promotivnim cijenama, kako pojedinačno, tako i u paketu, s uštedama koje će ići i do 80 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije