Muzika

Filipinac sam otpjevao duet i raspametio Ameriku

Filipinac sam otpjevao duet i raspametio Ameriku
Foto: Screenshot | Filipinac sam otpjevao duet i raspametio Ameriku

Tridesetpetogodišnji Marselito Pomoj sa Filipina digao je na noge publiku tokom nastupa u "Amerika ima talenat: Šampioni", novoj verziji popularnog muzičkog takmičenja u kom učestvuju pobjednici i takmičari prethodnih sezona iz cijelog svijeta.

 Pomoj je 2011. pobijedio u filipinskoj verziji, a za sobom već ima dva objavljena studijska albuma.

U takmičenje se vratio na velika vrata, otpjevavši simfonijsku baladu "The Prayer", koju u originalu izvode Selin Dion i Andrea Bočeli.

Na sceni mu se pridružila i supruga radi emotivne podrške, dok žiri čini sada već čuvena postavka - Sajmon Kauel, Hajdi Klum, Eliša Dikson i Haui Mendel.

Iako je Pomoj bio vidno nervozan na sceni, odlučno je potvrdio Kauelu da će biti pobjednik sezone, na oduševljenje publike.

Muzika je zatim krenula, a vještina koju je Pomoj pokazao po svemu je nesvakidašnja. Počeo je da pjeva dionice Selin Dion istančanim sopranom, a potom se, na iznenađenje svih i kao bez muke, prebacio na duboki tenor Andree Bočelija.

Kako je pjesma tekla, Pomoj je nastavio da se prebacuje iz jednog glasa u drugi, zbog čega je zaslužio gromoglasne ovacije. Žiri je, kao i publika, bio oduševljen ovim solom/duetom, a Sajmon Kauel je čak priznao da je za njega takav nastup čista desetka.

"Gospode! Ovo je bilo vrlo jedinstveno! Ti si jedan prelijep, nevjerovatan pjevač u kome je zarobljena mlada žena", oduševio se Haui Mendel, dok je Eliša Dikson istakla da je željela da čuje nešto drugačije i posebno, a da joj je Pomoj sada to i pružio.

"Bio si u potpunosti briljantan", kazala je Eliša.

Iako Pomoj nije zavrijedio takozvani „zlatni taster”, koji bi ga odveo direktno u finale, prošao je u sljedeću fazu takmičenja zahvaljujući glasovima publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije