Muzika

Freshwave 2024: William Djoko dolazi na PIKNIK!

Freshwave 2024: William Djoko dolazi na PIKNIK!
Foto: Ustupljena fotografija | Freshwave 2024: William Djoko dolazi na PIKNIK!

Novo, dvanaesto izdanje Freshwave festivala održaće se na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 1. do 3. avgusta, a prethodiće mu još jedno cijelodnevno izdanje Freshwave Piknika!

Nakon uspješno organizovanog Dana Evrope, vrijeme je za novi događaj Freshwave Festivala – FW PIKNIK, na kojem vas očekuju: Jan Frost, Machado, Stefan Ivanković, Ivan Z, Luka Čikić Mladen Tomić, Nikola Vemić, Nebs Jack i glavna zvijezda ovogodišnjeg Piknika William Djoko!

Freshwave Piknik će se održati u subotu 22. juna u kampu Vrbas u Banjaluci. Akcenat ovogodišnjeg Piknika stavljen je, pored izvođača i na mnogobrojne sadržaje poput raftinga, adrenalinskih i vodenih sportova u kojima će, tokom cijelog dana, posjetioci moći uživati.

Uživaće bez sumnje i ekipa za DJ pultom ali i svi ljubitelji elektronske muzike jer nas očekuje plejada dobro poznatih izvođača, a po prvi put i premijerno na Pikniku nastupiće harizmatični holanđanin Willian Djoko. Njegovi DJ setovi natopljeni su hausom prepunim groove-a i robusnim, motor-citi tehnom (naravno, poprskanim njegovim čuvenim žustrim radom nogu), a njegova izdanja imaju isti eklektični šarm. Jedinstven pristup mjerljiv je kao vrhunac njegovog dosadašnjeg uspjeha. Redovno nastupa u legendarnom Circoloco-u i DC10, a nastupi širom svijeta, uključujući Tulum, Amsterdam, Barselonu i Pariz, najbolja su preporuka za predstojeći Freshwave Piknik.

Iako je Freshwave Piknik do sada održavan na poznatom banjalučkom izletištu Banj, brdo ovaj put smo odlučili da se preselimo u kamp Vrbas i ponudimo još raznovrsnije i zanimljivije sadržaje za sve posjetioce.

Ulaz na Piknik je slobodan do 18 časova, a nakon toga naplaćivaće se po cijeni od 10KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije