Muzika

Frontmen Pistolsa: Flinta niko nije volio, to ga je uništilo

Frontmen Pistolsa: Flinta niko nije volio, to ga je uništilo
Foto: iheart.com | Frontmen Pistolsa: Flinta niko nije volio, to ga je uništilo

Frontmen Sex pistolsa Džoni Roten kaže da je muzička industrija učinila da se Kit Flint, koji se nedavno ubio, osjeća usamljeno i kao da ga niko ne voli.

Pjevač Prodigyija, koji je u ponedeljak pronađen mrtav u svom stanu u Eseksu, i Džoni Roten (63) bili su bliski prijatelji.

Na događaju Epiksiz pank u Los Anđelesu Roten je pozvao svoje kolege da ne dozvole da se ovako nešto dogodi nekome u sličnoj poziciji.

"Moje srce je slomljeno zbog njega. Bio mi je dobar prijatelj. Niko ga nije volio, ostavljen je sam i to ga je uništilo", rekao je Roten i upitao da li su ljudi u muzičkoj industriji zapravo usamljeni.

"Ono što morate da shvatite je da smo prestali da brinemo jedni o drugima... Bilo ko od vas tamo, dođite i razgovarajte sa mnom. Okej? Dođite i razgovarajte sa mnom. Ne moramo da umremo", istakao je frontmen Pistolsa.

Tijelo Kita Flinta pronađeno je u ponedjeljak ujutru u njegovom domu u Eseksu. Policija je saopštila da se smrt ne tretira kao sumnjiva, ali još nisu izašli sa zvaničnim uzrokom smrti. Sa druge strane, Flintove kolege iz Prodigyija objavile su saopštenje na njihovoj zvaničnoj stranici na Instagramu u kome kažu da se pjevač ubio.

Oni su takođe rekli da će svi njihovi nastupi do daljeg biti otkazani.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije