Muzika

Gibonni na Jahorini 7. marta

Gibonni na Jahorini 7. marta
Foto: N.N. | Gibonni na Jahorini 7. marta

Olimpijski centar Jahorina na planinu dovodi veliku muzičku zvijezdu!

Zlatan Stipišić Gibonni će 7. marta sa početkom u 20:00 časova priprediti veliki spektakl za sve goste i ljubitelje olimpijske planine.

Kako su rekli u Olimpijskom centru Jahorina, to će biti sjajna prilika da posebno uživaju pripadnice ljepšeg pola povodom Dana žena koji će im, sasvim sigurno, uljepšati pjesme "Ovo mi je škola", "Činim pravu stvar", “Libar”, "Onako od oka", "Ne odustajem", "Judi, zviri i bestimje" i mnoge druge.

Na press konferenciji održanoj nedavno na Jahorini, Gibonni je obećao odličan provod i pozvao sve da 7. mart provedu u pravo na Jahorini. Poznati pjevač je najavio spektakularnu veče ispunjenu najvećim hitovima i dodao:

"Ovo će biti moj prvi nastup na Jahorini i uvijek se radujem koncertima na novim lokacijama. Za 7. mart smo pripremili poseban repertoar i ovu veče iznenađenja neće manjkati. Čak će sa nama biti i jedan sjajan ženski izvođač koji će upotpuniti kompletan utisak za sve goste Jahorine", rekao je Gibonni.

Koncert će se održati u zatvorenom prostoru na Poljicama kod hotela Vučko a cijena karata se kreće od 20 do 70 KM.

Karte je moguće kupiti u hotelimaTermag, Vučko i Lavina na Jahorini, u TC Tom Caffe Galerija u Palama, Salonu ljepote KISS u Istočnom Sarajevu, te u bijeljisnkom klubu Flojd. Osim toga, karte su dostupne i na online servisu kupikartu.ba.

Olimpijski centar Jahorina je u saradnji sa Centrotransom organizovao prevoz na ovaj koncert i to iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Pala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije