Muzika

Gibonni predstavio videospot za novu pjesmu "Kiša (Z'Naab)"

Gibonni predstavio videospot za novu pjesmu "Kiša (Z'Naab)"
Foto: Screenshot/YouTube | Gibonni predstavio videospot za novu pjesmu "Kiša (Z'Naab)"

Samo nekoliko dana od premijere novi Gibonnijev singl "Kiša (Z'Naab)" dobio je danas i prateći video spot, koji potpisuje splitski režiser Vojan Koceić.

Spot dokumentaristički prikazuje atmosferu mahom iz studija producenta Nikše Bratoša sa snimanja "Kiše" i drugih novih pjesama koje će se uskoro naći na novom izdanju, mini albumu "U po' ure", koje će, uključujući novi singl donijeti ukupno pet novih Gibonnijevih pjesama.

U video spotu za "Kišu" su se tako našli neki od muzičara koji su učstvovali u snimanju "Kiše", Etiopljanin Haddis Alemayehu Haddinqote, prateći vokali zbora Etiopian Moseb iz Adis Abebe, kao i neki od članova Gibinog benda poput violiniste Marka Ramljaka, bubnjara Branimira Gazdika, gitarista Nikša Bratoš, zbor župe Sv. Petra iz Nkeyeme u Zambiji i drugi.

Novi singl "Kiša (Z'Naab)", koji već osvaja eter Hrvatske i regije autorski potpisuje Gibonni, aranžman je djelo Gibonnija i Nikše Bratoša, koji je ujedno zaslužan i za produkciju, a sve je podvučeno snimkama s Gibonnijevih koncerata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije