Muzika

Gitarista i kompozitor: Koncert Mirze Redžepagića u Trebinju

Gitarista i kompozitor: Koncert Mirze Redžepagića u Trebinju
Foto: Kulturni centar Trebinje/Ustupljena fotografija | Gitarista i kompozitor: Koncert Mirze Redžepagića u Trebinju

TREBINJE - Koncert gitariste i kompozitora Mirze Redžepagića biće održan 6. juna u Kulturnom centru Trebinje sa početkom u 20 časova.

Kako navode iz Kulturnog centra Trebinje, Redžepagić će ovom prilikom publici predstaviti svoj novi album "Cycles", a cijena ulaznice je 10 KM.

"Ovaj album je rezultat njegovog muzičkog puta koji je započeo na 'Berklee College of Music' u Valenciji, gdje je imao priliku da sarađuje sa muzičarima iz cijeloga svijeta, te ovaj album predstavlja posvetu univerzalnom jeziku muzike, promovišući raznolikost i jedinstvo kroz fuziju zvukova i kultura", navedeno je u saopštenju Kulturnog centra Trebinje.

Na albumu je, pojašnjeno dalje,  sviralo 18 muzičara iz Španije, SAD, Pakistana, Jordana, Kolumbije, El Salvadora, Kipra i Brazila.

"Vizuelni aspekt albuma jednako je impresivan, sa prepoznatljivim umjetničkim djelom 'Par' grafičara Dževada Hoza na naslovnici, te ovaj spoj muzičke vizije i likovne umjetnosti stvara poseban doživljaj. Naslovnicu albuma dizajnirala je Ana Lukenda", zaključili su iz Kulturnog centra Trebinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije