Muzika

Goca Tržan priredila solistički koncert za pamćenje

Goca Tržan priredila solistički koncert za pamćenje
Foto: Printscreen | Goca Tržan priredila solistički koncert za pamćenje

​Jedna od najpopularnijih domačih pop pjevačica Goca Tržan održala je sinoć u punoj mts Dvorani dugoočekivani solistički koncert, koji je ujedno bio njen prvi nastup u rekonstruisanoj Dvorani Doma sindikata, saopštili su organizatori.

Da je se publika uželjela svjedoči ogromna količina dobre energije i emocija koju je Tržanova razmijenila sa Beograđanima.

Koncert je započela svojim velikim hitom "Ni na zemlji, ni na nebu", što je publika gromoglasno pozdravila, da bi se potom nadovezala pjesmom "Pelin" , s kojom je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na nedavno održanom "Beogradskom proleću".

Zatim su uslijedili hitovi "Oglas" , "Daleko", "Sto za dvoje", "Stoperka", "Ljubav, ti i ja", "Zagrli", "Voleo si skota"...

Naravno, nije odoljela da svojoj kćerki poželi srećan rođendan, zbog čega je, kako je objasnila ranije i koncert zakazala na taj njoj srećan datum, te joj je uz suze radosnice posvetila pjesmu "Po mome srcu hodaj", prenosi Tanjug.

Posebnu emociju izrazila je i izvođenjem pjesme  "1200 milja" koju je davne 2001. snimila sa Tošetom Proeskim.

I uspjela je Goca Tržan da izrazi svoje "jedvačekanje" koncerta, koje je nedavno najavila na konferenciji za medije, kao i da nadoknadi Beograđanima to što je nije bilo tako dugo na “velikoj sceni” u Beogradu.

Ono što je posebno poželjela je da sa svojom publikom ostvari interkaciju, što je od starta i uspjela, pružajući ruke i slikajući se sa fanovima iz prvih redova.

Kao što se i očekivalo grupa Tap 011 je bila gost koncerta, te su publiku doveli do "ludila" hitovima iz 90-ih "Gaće", "Reka" i "Dosadan dan".

Ivana Peters, liderka benda Negativ, izvela je pjesmu svog benda "Zbunjena".

Istovremeno sa Gocom Tržan  je pjesmu "Još jedan krug oko ponoći" izveo i Stefan Zdravković Princ, nakon čega su otpjevali duet "Mirno", koji je takođe bio gost koncerta.

Da se publika silno uželjela Goce, svjedoči i eksplozivni bis poslije serije od 34 izvedenih pjesama, nakon čega je izvela ponovo pesmu “Stoperka”, a koncert je finalizovala ponovnim izvođenjem pesme "Zagrli".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije