Muzika

Reper Grše 6. aprila u Klubu studenata Banjaluka

Reper Grše 6. aprila u Klubu studenata Banjaluka
Foto: Ustupljena fotografija | Reper Grše u Klubu studenata Banjaluka

BANJALUKA - Vodeće ime nove domaće hip-hop generacije Grše, hrvatski tekstopisac i reper, 6. aprila nastupiće u Klubu studenata Banjaluka (KSB), saopštili su organizatori koncerta - "OK team".

Kako pojašnjavaju, kroz pet godina prisutnosti na sceni, Grše je stvorio ogromnu bazu fanova, a popularnost je stekao već s debitantskim albumom "Tilurium" iz 2019. godine, da bi zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem "Platinum", koji su tada mnogi opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine.

"Singlovima poput 'Mamba', 'Sip' te velikim hitom 'Mamma Mia' ostvaruje milionske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a nalazi se i u samom vrhu top listi u cijeloj regiji. Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku", navedeno je dalje.

Početkom februara, kako je pojašnjeno, objavio je novi singl "Fantazija", sa kojim je potvrdio i objavu novog studijskog albuma, na kojem aktivno radi poslednjih nekoliko mjeseci, i koji je kako kaže u završnoj fazi.

"Od 1. marta u pretprodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15 KM za ovaj koncert, koje će se moći kupiti putem prodajnog servisa www.gigstix.ba - online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će biti dostupne i u KSB-u", zaključeno je u saopštenju uz napomenu da zainteresovani sve informacije o koncertnom programu u KSB mogu pratiti na https://www.facebook.com/okteammusic/.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije