Muzika

Hari Mata Hari pred koncert Indeksa: Bili su presudni da počnem da pjevam

Hari Mata Hari pred koncert Indeksa: Bili su presudni da počnem da pjevam
Foto: N.N. | Hari Mata Hari pred koncert Indeksa: Bili su presudni da počnem da pjevam

Koncertni spektakl "Indeksi i prijatelji – Da sam ja neko" i omaž kultnom sarajevskom bendu Indeksi vraća se na pozornicu koncertne dvorane "Sava centra" 4. oktobra 2018. godine. Ponovo se u Beogradu okupljaju muzičari, članovi Indeksa, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007, uz uvijek rasprodate dvorane i pjesme koje obožavaju sve generacije.

"Indeksi su grupa koja je imala ogroman uticaj na mene i bila presudna da uopšte počnem da se bavim muzikom i pjevanjem. Indeksi i Davorin Popović su moji idoli. Jedna od prvih pjesama koje sam naučio da izvodim na gitari i pjevam bila je njihova 'Sanjam'. Ta numera je odredila moj život i pomogla mi da izaberem muziku kao životni poziv. Pozivam publiku da dođe na koncert i da zajedno pjevamo vanvremenske hitove", rekao je Hari Varešanović.

Bezvremenske pjesme Indeksa „Da sam ja netko", „Sanjam", „Bacila je sve niz rijeku", „Sve ove godine", „Svijet u kojem živim", „U jednim plavim očima", „Plima" i mnoge druge izvešće sljedeći renomirani muzičari – Dado Topić, Branko Đurić Đuro, Massimo, Saša Lošić Loša, Neno Belan, Mladen Vojičić Tifa, Hari Mata Hari, Giuliano, Boris Novković, Zoran Predin, Dejan Cukić, Jasna Gospić Sparavalo i mnogi drugi..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije