Muzika

Svjetski šou na Kastelu: Hauser otvara ovogodišnji "Banja Luka Fest"

Svjetski šou na Kastelu: Hauser otvara ovogodišnji "Banja Luka Fest"
Foto: Banja Luka Fest | Svjetski šou na Kastelu: Hauser otvara ovogodišnji "Banja Luka Fest"

Muzički virtuoz Stjepan Hauser će biti glavna zvijezda otvaranja "Banja Luka Festa", jednog od najiščekivanijih muzičkih festivala u regionu.

Ove godine "Banja Luka Fest" biće održan na tvrđavi Kastel od 4. do 6. jula, a raskošni i jedinstveni muzički programi, kao i vrhunska produkcija, obilježja su ove manifestacije koja u Banja Luku dovodi najveće svjetske i regionalne zvijezde.

"Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava '2 Cellos' poznat i kao Hauser, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svjetskoj sceni. Hauser svoj talenat pokazuje na društvenim mrežama gdje ga prati milionska publika, ali i na koncertima koji  su vatromet energije, romantike, strasti i ljubavi koju najekstavagantniji performer na violončelu današnjice pokazuje kroz svaki svoj nastup", saopštili su organizatori "Banja Luka Festa".

Kako navode, prvi dio koncerta je rezervisan za uživanje u djelima klasične i filmske muzike, a potom uzavrela atmosfera dostiže svoj vrhunac kada Hauser zasvira "Let's Get Loud", "Livin la vida loca", "Despacito", "Señorita" i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples.

Takođe, navode organizatori, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom svijeta, "The Player".

"Ovaj istinski muzički šou biće dio ovogodišnjeg 'Banja Luka Festa', koji je već ugostio najveće zvijezde današnjice: Marizu, Jasnim Levi, Luz Kasal, Nemanju Radulovića, Stefana Milenkovića, uz domaće velikane: Zdravka Čolića, 'Bajagu i Instruktore', Mariju Šerifović , Josipu Lisac…", pojašnjavaju organizatori.

Objavom koncerta Hausera četvrti "Banja Luka Fest" i zvanično je najavljen, a organizatori pripremaju premijerne programe i tokom druge dvije festivalske večeri, 5. i 6. jula.

Od srijede, 17. aprila na portalu kupikartu.ba biće dostupne ulaznice za "Banja Luka Fest", magični festival na tvrđavi Kastel, koja samo za ovu priliku postaje ekskluzivna koncertna dvorana na otvorenom, sa crvenim tepihom i sjedećom platformom, na koju u Banja Luku stižu gosti iz cijelog regiona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije