Muzika

Hus o novom pjevaču "Parnog valjka": Čemu te priče

Hus o novom pjevaču "Parnog valjka": Čemu te priče
Foto: Screenshot/Facebook | Hus o novom pjevaču "Parnog valjka": Čemu te priče

Glasine o tome da će sljedeći vokal benda "Parni valjak" biti pjevač Filip Rudan izgleda i nisu baš sasvim istinite, o svemu tome je progovorio Husein Hasafendić.

U Puli je održan koncert Parnog Valjka pod nazivom "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki", kojim se odala počast životu i djelu jpevača Akija Rahimovskog.

Mladi pjevač Filip Rudan je sa bendom takođe doputovao u Pulu, gde im se pridružuje na koncertu kao vokal. Još otkako je Filip nastupio sa Valjkom na koncertu u zagrebačkoj Areni, počela su nagađanja da bi on mogao da bude novi pjevač benda, a o tim glasinama je progovorio Huseina Hasanefendića Husa.

"Filip je apsolutno potencijal, ali ta nagađanja, koja su počela doslovno drugi dan nakon što je Aki umro i što je na nekim portalima već počelo da se piše ko će ga zamijeniti...Mislim, čemu ta žurba?" rekao je u izjavi za Index.

"Čemu zbrka, čemu te priče? Mi kao bend, kad pronađemo formulu po kojoj ćemo raditi dalje...Mislim, šta će to biti, ja ne znam. Hoće li to biti jedan pjevač ili ćemo uzeti dvoje-troje ljudi u postavu, pojma nemam. Sada mogu da improvizujem i nagađam. Zasad nema definitivne odluke", zaključio je.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije