Muzika

Ida Prester rasprodala prvi i zakazala drugi koncert u Beogradu

Ida Prester rasprodala prvi i zakazala drugi koncert u Beogradu
Foto: Youtube / Printscreen | Ida Prester rasprodala prvi i zakazala drugi koncert u Beogradu

​Nakon što je čak mjesec dana ranije rasprodala prvi beogradski koncert koji će biti održan 5. aprila u Domu omladine Beograda, regionalna indie pop ikona Ida Prester zajedno sa bendom Lollobrigida zakazala je još jedan koncert za 4. april na istoj lokaciji.

Na ovim nastupima Ida će proslaviti jubilarnih 20 godina svoje muzičke karijere i ujedno promovisati dugoiščekivani prvi solo album "Sad". Kao predgrupa na beogradskim koncertima nastupiće novo lice domaće alternativne scene ZHIVA.

"Hvala ti moj Beograde! Nadala sam se da će ovako biti, ljubav između mene i Beograda traje već 20 godina. Nećemo vas razočarati, proslavićemo mojih prvih 20 na najboljoj žurci ikada! Bend je spreman, kostimi sašiveni, gosti iznenađenja potvrđeni. Dođite da sijamo u milion boja zajedno!" poručila je Ida Prester beogradskoj publici.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni Doma omladine Beograda i online na efinity.rs po promo cijeni od 1800 dinara za prvih sto ulaznica, nakon čega će cijena ulaznica iznositi 2100 dinara, dok je cijena posljednjeg kontingenta 2500 dinara, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije