Muzika

Irdin Dinči objavio spot za pjesmu “Prašnjavi ormari”

Irdin Dinči objavio spot za pjesmu “Prašnjavi ormari”
Foto: Ustupljena fotografija | Irdin Dinči objavio spot za pjesmu “Prašnjavi ormari”

SARAJEVO - Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat pod estradnim imenom Irdin Dinči, objavio je spot za novu pjesmu "Prašnjavi ormari", za koju je tekst i muziku napisao Rama Demir.

Sve je snimljeno u jednom od beogradskih studija, a aranžman potpisuje Zoran Kostić Zoxy.

„Ovo je prva od tri pjesme koje trebamo raditi za Irdina i nadamo se da će "Prašnjavi ormari" osvojiti simpatije publike širom regiona. Dinči je jako zanimljiv pjevač i posebno mi se sviđa što sluša ono što mu se sugerira i radi to na pravi način. "Prašnjavi ormari" je pjesma u trendu i neki miks Ace Lukasa i Saše Kovačevića. Sada je na publici da ocijeni ono što smo uradili“, kaže Zoran Kostić Zoxy koji je u karijeri sarađivao sa brojnim poznatim pjevačima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Spot je režirao Irdinov dugogodišnji saradnik Dušan Šljivić.

"Prašnjavi ormari, sve te skupe stvari, briga me za to" dio je nove Irdinove pjesme koja će se sigurno ubrzo slušati širom regiona.

„Za saradnike u svim poslovima uvijek biram vrhunske profesionalce. Ništa ne prepuštam slučaju. Spot je, kao i pjesma, snimljen u Beogradu. Moram istaći veliku podršku moje matične diskografske kuće "Grand". Hvala medijima na velikoj podršci. Posebno mi je drago da imam veliku podršku iz Bosne i moje Zenice. Imam ugovorene nastupe mjesecima unaprijed, a uskoro se družimo u mom rodnom gradu i da svi pjevamo zajedno "Prašnjave ormare", kaže Irdin Dinči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije