Muzika

Ivan Dečak za "Nezavisne": Pjesma je oda mladosti i djetinjstvu

Ivan Dečak za "Nezavisne": Pjesma je oda mladosti i djetinjstvu
Foto: N.N. | Ivan Dečak za "Nezavisne": Pjesma je oda mladosti i djetinjstvu

Poznati sastav "Vatra" objavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Sva naša ljeta", koja je po riječima članova ovog benda oda mladosti i djetinjstvu. Muziku i tekst za novi singl "Vatre" napisao je Ivan Dečak, pjevač ovog popularnog sastava iz Hrvatske.

"Pjesma 'Sva naša ljeta' zapravo je oda djetinjstvu. Ne uspijemo se niti okrenuti, a djetinjstvo nam je već umaknulo iza ugla. Prebrzo postajemo čangrizavi, ljuti i bijesni i ponekad je dobro, makar u mislima, vratiti se u slatki miris djetinjstva", poručio je Ivan Dečak, pjevač popularnog benda.

Spot za novi singl "Vatre" snimio je proslavljeni režiser Radislav Jovanov Gonzo, a u spotu se pojavljuju mladi plesači, evropski prvaci u latinoameričkim i standardnim plesovima. Dečak dodaje da su glavni akteri, iako mladi ljudi, ozbiljno shvatili svoj posao i svoje uloge te je snimanje prošlo u jednom dahu.

"Glavni akteri, premda i dalje klinci, bili su na razini zadatka, tako da je snimanje prošlo glatko. Imali smo zapravo svega jedan dan za snimanje pošto su se oni vratili s priprema u Beogradu, a već drugog dana letjeli su na takmičenje u Moskvu, pa je sve moralo biti dobro pripremljeno", rekao je Dečak.

Nova pjesma naišla je na odličan prijem kod publike, a potvrdu za dobro obavljen posao bend dobija od obožavaoca putem poruka na zvaničnom YouTube kanalu. Upravo ovaj vid podrške za novu pjesmu po riječima pjevača benda mnogo govori o dobro obavljenom poslu.

"Glazba je naš poziv. Stara dobra poslovica kaže da glazbenik, pjevač ili bend vrijede onoliko koliko im je dobar posljednji singl, pa u tom kontekstu dobre reakcije publike na naš novi singl nam puno znače", naglasio je on.

Nova pjesma "Sva naša ljeta" je po riječima članova benda prvi u nizu singlova koji će najaviti njihov 10. studijski album.

Kako je u najavi ljetna koncertna i festivalska sezona, članovi "Vatre" poručuju da će naredni period provesti na putu i da će svirati bez prestanka.

"Ove godine, kao i prethodnih, bit ćemo puno na cesti, što znači da ćemo svirati non-stop, nadamo se uskoro i u Banjaluci", poručio je Ivan Dečak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije