Muzika

Izabrani pobjednici Play @ EXIT konkursa, program festivala bogatiji za 13 bendova

Izabrani pobjednici Play @ EXIT konkursa, program festivala bogatiji za 13 bendova
Foto: Exit photo team/Ilustracija | Izabrani pobjednici Play @ EXIT konkursa, program festivala bogatiji za 13 bendova

Tradicionalnim konkursom za mlade autorske bendove i rastuće zvijezde muzičke scene, Play @ EXIT, koji organizuju kompanija Visa i "Exit" festival birani su talentovani izvođači koji će svojim zvukom i energijom oplemeniti ovogodišnji program na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Kako je saopšteno iz "Exita" pobjednici takmičenja, koje je ove godine imalo nezapamćeno interesovanje su lokalni bendovi "Lu", "Čuvari Stvari", "Kruz  Roudi", "Inside Out", zatim zagrebački "Ki Klop", kao i talijanski "Dead Like Juliet".

Pored pobjednika Play @ EXIT konkursa, "Exit" je objavio još niz sjajnih bendova koji će pojačati program ovogodišnjeg izdanja festivala.

"Zvjezdanoj postavi 'Exita' pridružit će se i ovogodišnji finalisti HEMI muzičkih nagrada 'Lufthansa', 'Astrid & The Scandals' i 'Musspell'. Žanrovska tapiserija 'Exit' festivala postat će još živopisnija uz programski dodatak na još lokacija na Tvrđavi uz 'Ljubičice', 'Keni Nije Mrtav', 'Annathemu' i 'De Limanose'", pojašnjavaju iz "Exita".

Ovogodišnje izdanje "Exit" festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom "Probudimo naše supermoći zajedno", biće održano od 11. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan, 10. jul, rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini.

Četvorodnevne, jednodnevne i ulaznice za Day 0 su dostupne su na "Exitovoj" zvaničnoj stranici.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije