Muzika

Izložba strip-radova i bogat muzički program drugog "Nektar Garden Festa"

Izložba strip-radova i bogat muzički program drugog "Nektar Garden Festa"
Foto: N.N. | Izložba strip-radova i bogat muzički program drugog "Nektar Garden Festa"

PRIJEDOR - Drugi "Nektar Garden Fest", koji će biti održan od 1. do 3. jula u prijedorskoj Ljetnoj bašti, pripremio je ove godine bogat prateći program, na kojem će se uz poznata muzička imena naći i izložba strip-radova.

Naime, gost "Nektar Garden Festa" je Hercegnovski strip festival - najzabavnija regionalna manifestacija posvećena devetoj umjetnosti, a izložba strip-radova će moći da se pogleda u Gradskoj galeriji "Sreten Stojanović".

"Nektar Garden Fest" ovog ljeta pobrinuo se za sve posjetioce te su u saradnji sa "Željeznicama Republike Srpske" organizovali besplatan prevoz. Sve što je potrebno je da ulaznicu kupljenu preko Gigstix.ba predočite na šalteru "Željeznice".

Ove godine posjetioce na festivalu tako očekuje bogat muzički program koji će okupiti sve generacije izvođača i publike u trodnevnoj muzičkoj avanturi u Ljetnoj bašti.

"U petak, 1. jula, na prvoj festivalskoj večeri nastupaju SARS, Vojko V, 'Marčelo & Napeti Quintet', 'Iskaz', te DJ-evi Mladen Tomić i Adoo.

U subotu, 2. jula, nastupaju grupe "Van Gogh", "Partibrejkers", "Bjesovi" i KOB, a za idealan kraj večeri tu su DJ-evi Damir Hoffman i Marko Vuković. Zadnje večeri festivala, u nedjelju, 3. jula, na bini su "Let3", Marko Louis, "Zoster", "Ministranti", a festival zatvaramo uz DJ-eve Iliju Đokovića i Rub A Dub", naveli su organizatori.

Ulaznice za "Nektar Garden Fest" mogu se kupiti na www.gigstix.ba, u okviru Gigstix prodajne mreže, te na ulazu festivala na sam dan događaja. Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 KM, dvodnevne 22 KM, a jednodnevne 15 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije