Muzika

"Jelen Music Show" peti rođendan proslavlja uz regionalnu top-listu

"Jelen Music Show" peti rođendan proslavlja uz regionalnu top-listu
Foto: N.N. | "Jelen Music Show" peti rođendan proslavlja uz regionalnu top listu

Pet godina postojanja muzička platforma "Jelen Music Show" proslavila je 01. avgusta uz novitete na omiljenoj muzičkoj adresi domaćih i regionalnih izvođača!

Za pola decenije ove jedinstvene muzičke platforme, koja promoviše domaću i regionalnu autorsku muziku, uvode se noviteti - "Top 10" lista se proširuje sa omiljenim regionalnim izvođačima, koji će dodatno obogatiti muzičku scenu. Istovremeno, regionalna "Top 10" lista će biti prilika i domaćim muzičarima da saznaju, kako se njihovi noviteti kotiraju u regionu.

Iz "Jelen Music Show" su ponosni što su postali prva stanica i prava adresa na koju se muzičari javljaju sa muzičkim novitetima, te im je želja da kvalitetan zvuk dobije zasluženo mjesto na muzičkom nebu.

U šestu godinu postojanja, muzička platforma www.jelenmusicshow.com će zakoračiti još posvećenija promociji domaćih i regionalnih autorskih pjesama i izvođača.

Pozivaju sve muzičare iz regiona, koji stvaraju urbanu autorsku muziku da se jave sa novim pjesmama na email adrese: [email protected] i [email protected], u DM na Instagramu ili inbox na Facebook stranici. Domaće muzičare podsjećaju da budu ažurni kao i do sada, te da redovno šalju novitete i novosti, kako bi što veći auditorijum čuo za njih, te kako bi dospjeli na "Top 10" listu i uz pomoć glasova pubilke zasjeli na "Vrući tron".

Pored nove regionalne top liste, koja će publici biti predstavljena odmah poslije petog rođendana, "Jelen Music Show" će nastaviti da redovno prati priče o domaćim i regionalnim izvođačima, muzičkim novitetima, kao i da nagrađuje najvjernije pratioce na društvenim mrežama "Jelen Music Show". Takođe, za narednih 365 dana najavljuju još mnoštvo iznenađenja i noviteta.

Zanimljivi video intervjui u "Jelen Music Show TV" su već privukli veliku pažnju publike, a na rubrike "Muzički lonac" i "Zvuk regiona" su čitaoci već navikli, te se svakodnevno vraćaju po nove informacije, kada je u pitanju domaća i regionalna muzička scena.

Iza projekta "Jelen Music Show" stoje kompanija Molson Coors BH i pivski brend Jelen pivo, kao i kreativna agencija Play Team, koji sa svojim timom svakodnevno kreiraju zanimljiv sadržaj za domaću i regionalnu publiku. Molson Coors i brend Jelen pivo već godinama daju podršku domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, kroz različite projekte i aktivnosti, što će biti u fokusu i u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije