Muzika

Jelena Karleuša gola u spotu

Jelena Karleuša gola u spotu
Jelena Karleuša gola u spotu

Spot za novu pjesmu 'So' srpska pjevačica Jelena Karleuša snimila je gola u krevetu. Četiri sata prije nje, Severina je premijerno objavila spot za 'Italianu'.

Spotom za svoj novi singl 'So' turbo-folk pjevačica je htjela pokazati kako izgleda žena koja je, kako kaže u pjesmi, 'lijepa kao Bog', piše Alo.

Gola Jelena Karleuša (34) u spotu se izazovno izvija na krevetu. Pokazala je stražnjicu i grudi, a u jednom trenutku mogla joj se vidjeti i bradavica.

Toekom gostovanja u emisiji 'Tačno u podne', u kojoj je spot i premijerno prikazan, pjevačica je pozdravila supruga Duška Tošića koji je trenutno u Turskoj. Izjavila je kako će on tim putem prvi put vidjeti kako se zabavljala tokom poziranja. Nedavno je otkrila da joj je suprug poludio kada je vidio da je njena gola stražnjica preplavila medije.

Četiri sata ranije od nje, Severina je objavila spot za svoj hit 'Italiana'.

- Kad neko za mjesec dana ima pet miliona pregleda na YouTubeu, a znamo o kome je riječ, jasno je da je to nemoguće. Jedino ja mogu tako nešto postići - izjavila je Karleuša u emisiji.

Prema pisanju srpskog Kurira, pjevačica je mislila na Severinu koja je, nakon promocije 'Italiane' tokom finalne večeri showa 'Survivor', nakon mjesec dana imala devet miliona klikova.

- Kad god najavim nešto svoje, sve kolegice počnu isti dan najavljivati neke projekte - rekla je.

Pjevačica je spot premijerno prikazala istog dana kao i Severina za 'Italianu'. Dan prije objave spota Karleuša se našalila na društvenoj mreži.

- Draga Seve, oprosti, ipak neću sutra pustiti spot. Nisam nešto stigla završiti. Ali kad si već najavila za sutra, ti pusti svoj - napisala je pjevačica i dodala da se samo šali.

- Opustite se malo. Zezam Severinu. Sutra je naravno premijera - napisala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije