Muzika

Kabare "Nebojša Kuruzović & Elektro Tesla" u Studiju "Džep"

Kabare "Nebojša Kuruzović & Elektro Tesla" u Studiju "Džep"
Foto: N.N. | Kabare "Nebojša Kuruzović & Elektro Tesla" u Studiju "Džep"

​BANJALUKA - Kabare "Nebojša Kuruzović & Elektro Tesla" biće održan u petak sa početkom u 20 časova u Studiju "Džep" u Podrum sceni Banjalučkog studentskog pozorišta u Gospodskoj ulici čime će ponovo biti otvoren poetsko-muzički studio "Džep" nakon jednogodišnje pauze zbog virusa korona.

"Samoproglašeni pjesnik Nebojša Kuruzović je preko 'svojih ljudi' iz dijaspore tajnim kanalima dobio protutip zaboravljenog patenta eksperimenta Nikole Tesle. Njime se omogućava da osobe koje zajedno prisustvuju poetskom događaju dobiju moć iskrene komunikacije i zajedničke vizije. Ali patent funkcioniše tako da nakon nekog vremena sam prepoznaje srodne duše koji gledaju ovaj sadržaj i dovodi ih na buduće poetske sesije. Sadržaj koji ćete vidjeti nije preporučljiv za osobe starije od 12 godina koje više ne nose iskrene emocije u sebi", saopštili su organizatori.

Kabare je, dodaju, sinergija poezije samoproglašenog pjesnika Nebojše Kuruzovića i autorske muzike Dvojca "Elektro Tesla" Stefana Tešanovića i Slavena Bajića.

"Ujedno ovim događajem se najavljuje i ponovno otvaranje poetsko-muzičkog studija 'Džep' nakon jednogodišnje koronarne pauze. Produkciju kabarea podržalo je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske a rad studia 'Džep' Grad Banjaluka", javljaju iz Studija "Džep" otkrivajući da je cijena ulaznice 8KM, cijena rezervisane ulaznice 5KM, a cijena ulaznice za studente 2KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije