Muzika

Kanadski DJ 10. avgusta na "Fresh Wave festivalu"

Kanadski DJ 10. avgusta na "Fresh Wave festivalu"
Kanadski DJ 10. avgusta na "Fresh Wave festivalu"

Kanađanin Karlo Lio nastupiće 10. avgusta na tvrđavi Kastel, prve festivalske večeri ovogodišnjeg izdanja "Fresh Wave festivala".

Ovaj poznati umjetnik ističe da je muzika oduvijek bila prioritet u njegovom životu, a to može potvrditi svako ko ga je vidio za DJ pultom.

Jedinstven stil i visoki produkcijski zvuk prate ovog izvođača, koji se zahvaljujući istančanoj vještini našao u samom vrhu industrije.

Kanadski DJ uživa i veliku naklonost čuvenog tehno maga Dubfirea, na čijem singlu se našao s odličnim remiks izdanjem singla "Diablo".

"Muzika stalno raste i uvijek dođe do tog komercijalnog dijela, ali smo u Kanadi zadržali taj underground duh. Mnogi ljudi koje znam se i dalje drže na sceni", rekao je Karlo Lio.

Za ovog kanadskog umjetnika kritičari su istakli da može pažljivog posmatrača da pretvori u pasioniranog plesača kroz sirovu emociju i strast prema muzici.

Karlo Lio će se publici "FreshWavea" predstaviti unikatnim setom, čiji je glavni segment univerzalnost, a ako je muzika univerzalni jezik, onda ga ovaj Kanađanin govori potpuno tečno i bez ikakvih poteškoća.

Organizatori poznatog banjalučkog festivala ističu da će posjetioci uskoro moći kupiti i "Early Bird" ulaznice.

Uskoro će se u prodaji naći trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35 KM, koja podrazumijeva popust od 40 odsto u odnosu na punu cijenu ulaznica. Ulaznice će biti dostupne putem internet servisa Kupikartu.ba.

Lista izvođača na ovogodišnjem "Fresh Waveu" je duga, a neka od već potvrđenih imena su James Zabiela, Dubfire, Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie.

Festival elektronske muzike "Fresh Wave" biće održan od 10. do 12. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije