SP Qatar 2022.

Muzika

Lena Kovačević objavila najnoviji singl i spot

Lena Kovačević objavila najnoviji singl i spot
Foto: Screenshot/Instagram/lenakovacevic_official | Lena Kovačević objavila najnoviji singl i spot
Tanjug

Beogradska muzičarka Lena Kovačević objavila je najnoviji singl i video spot "Ti si moj bol" koji je premijerno izvela na festivalu "Sunčane skale" u Herceg Novom, u Crnoj Gori.

Ovo je već drugi singl tokom ovog mjeseca za popularnu pop džez damu, nakon pjesme "Hir", publikovanu za istu diskografsku kuću "Magic Records", koja je producirala i novu numeru.

Pjesma "Ti si moj bol", prema riječima Lene Kovačević, jeste izuzetno lična i poklon ljubiteljima njenog zvuka čime se zaokružuje i album koji izlazi na jesen ove godine pod nazivom "Cafe".

Kao i prethodni singl "Hir", tako i za tek objavljenu pjesmu "Ti si moj bol" muziku i tekst je potpisala Lena, ko-autor teksta je Vladimir Danilović, dok su aranžman i produkcija ponovo u rukama provjerenog saradnika Darka Dimitrova.

Takođe, i ovaj video spot, kao i "Hir", sniman je na veoma atraktivnim lokacijama "One & Only Portonovi" Resorta u Crnoj Gori, dok je reditelj ponovo talentovani autor Sever Zolak.

Pjevačica i kompozitorka Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, smatra se jednim od najistaknutijih domaćih muzičara nove generacije.

Objavila je tri studijska albuma za domaće tržište i region, kao i nekoliko singlova za inostranu scenu koji se emituju na radio stanicama u Njemačkoj, Austriji, Turskoj, Francuskoj, Alžiru, Dubaiju, a pjevačica je i dio međunarodne muzičke kuće "Pasion Turca".

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije