Muzika

Lepa Brena na Jahorini održala koncert za pamćenje

Lepa Brena na Jahorini održala koncert za pamćenje
Foto: N.N. | Lepa Brena na Jahorini održala koncert za pamćenje

​Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić kaže da je ovom centru bila izuzetna čast da ugosti Lepu Brenu na olimpijskoj ljepotici Jahorini, gdje je održala prednovogodišnji koncert .

"Prostor u kojem je ona pjevala bio je prepun i to je dokaz o kakvoj se zvijezdi radi", naveo je Ljevnaić.

On je dodao da su hiljade ljudi na sinoćnjem prednovogodišnjem koncertu Lepe Brene dokaz da je ona najveća zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije, da je simbol zajedništva i pozitivne energije.

Najpopularnija pjevačica na prostorima bivše Jugoslavile Lepa Brena održala je prednovogodišnji koncert na olimpijskoj ljepotici Jahorini kojem je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, te napravila noć za pamćenje.

Lepa Brena rekla je da joj je drago što je došla na Jahorinu i da su joj se vratile emocije, uspomene na period kakva je Jahorina bila 1984. godine, gdje je pjevala na otvaranju Olimpijskih igara.

Ona je na konferenciji za novinare rekla da se nada da će Jahorina zablistati onim turističkim sjajem kakvim se i očekuje od nje i poželila svima srećne nastupajuće praznike.

Predsjednik Nadzornog odbora OC "Jahorina" Nedeljko Elek kaže da vrijedno rade kako bi vratili stari sjaj Olimpijskom centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije