Muzika

Lider ZAR-a otvorio muzički studio GP u Minhenu

Lider ZAR-a otvorio muzički studio GP u Minhenu
Foto: N.N. | Lider ZAR-a otvorio muzički studio GP u Minhenu

Amir Pilav Cvale, lider benda ZAR, već duže vrijeme priprema novi projekat. Sada je odlučio da sa tim upozna i kolege muzičare i pjevače.

Naime, on je u Minhenu, gdje živi i radi više od tri decenije, otvorio muzički studio GP u kojem će mnogi ostvariti svoje muzičke snove.

„Ideja o muzičkom studiju rodila se još 2018. godine, tako da sam počeo sa uređenjem i opremanjem studija i završio sam ga 2019. godine. U to vrijeme smo završavali i album "Srce kaže" sa Igorom Vukojevićem, koji je bio i producent na albumu. Tada sam Vukojeviću predložio saradnju, zajednički rad i partnerstvo za prostore Njemačke“, kaže Amir Pilav Cvale.

Lider ZAR-a govori da je Igor prihvatio njegovu ideju i došao u Minhen.

„Tada smo potpisali ugovor o partnerstvu i pokrenuli smo zajednički projekat pod nazivom GP Music studio. Sklopili smo nekoliko ozbiljnih ugovora za produkciju i pokrenuli muzičku školu pjevanja i gitare. Na planove i rad je utjecao koronavirus, a u tom periodu smo završili 15 novih pjesama za ZAR, od čega će 11 biti na drugom albumu "Biljeg". Igor završava svoja dva singla, koja u međuvremenu izdaje. Pripremili smo 20-tak pjesama na engleskom jeziku za evropsko tržište. Sada već vlada veliki interes za GP Music Studio i imamo veliki broj upita pjevača sa cijelog Balkana. U našem studiju rade se autorske pjesme, ali i obrade, kompletna produkcija i aranžmani, a svim zainteresovanim biće dostupan vrhunski tim muzičara, kompozitora i tekstopisaca sa prostora cijele bivše Jugoslavije, ali i iz Evrope. Ovo je tek početak“, kaže Amir Pilav Cvale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije