Muzika

Madona na svom YouTube kanalu "uljepšala" nastup na Evroviziji

Madona na svom YouTube kanalu "uljepšala" nastup na Evroviziji
Foto: Screenshot | Madona na svom YouTube kanalu "uljepšala" nastup na Evroviziji

Više od 200 miliona gledaoca s nestrpljenjem je u prošlu subotu očekivalo nastup Kraljice popa na evrovizijskoj pozornici u Tel Avivu.

Madona (60) je nakon pjevanja u finalu muzičkog spektakla podijelila medije i publiku. Dok su je najveći obožavaoci većinom hvalili, naišla je na mnoge kritike, prvenstveno na njeno loše pjevačko izvođenje.

Nastupila je s pjesmama 'Like A Prayer' i 'Future', a na nastupu joj se pridružio i reper Quavo.

"Katastrofa od nastupa, totalno razočarenje. Falširala je staru pjesmu od početka do kraja. Šteta, pa otpjevala ju je sigurno milion puta uživo", jedan je od komentara s društvenih mreža.

Nakon pristiglih kritika, uskoro se oglasila na Instagramu. S fotografijom na kojoj nosi crni povez za oko s natpisom X, koji je zaštitni znak novog studijskog albuma, dijamantnu krunu i s rukama preko ušiju poručila je da 'ne čuje zlo'.

Međutim, pažnju gledaoca privukla je i samo dva dana nakon nastupa i to snimkom na njenom službenom YouTube kanalu. Nastup zvuči drugačije, a prema komentarima medija, Madona je 'popravila' glas i loše pjevne dionice.

Osim, u najmanju ruku osrednjeg nastupa, mediji su joj takođe zamjerili i politički istup koji se dogodio na pozornici. Na kraju nastupa, dvoje njenih plesača na leđima su nosili zastave Palestine i Izraela, te su zagrljeni napustili pozornicu.

Događaj su komentarisali i organizatori Izbora za pjesmu Evrovizije, a pritom su istaknuli kako ova manifestacija ne bi trebala biti poligon za plasiranje političkih poruka. Madona je odbacila sve kritike uz komentare kako se bori za mir i jednakost u svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije