Muzika

Maja Louis objavila novi singl "Sve će biti OK"

Maja Louis objavila novi singl "Sve će biti OK"
Foto: N.N. | Maja Louis objavila novi singl "Sve će biti OK"

Poznata kantautorka Maja Louis odlučila je da svojoj publici pokloni novu numeru pod nazivom "Sve će biti OK". Protekli period imao je veliki uticaj na cijeli svijet, pa tako i na umjetničko stvaralaštvo ove muzičarke, a osjećaji koji su nadvladali svima nama bili su strah, neizvjesnost, preispitivanje i strepnja za budućnost. To osjećanje u vrijeme potpune izolacije je bilo okidač za stvaranje umjetnosti ove kantautorke, a svoju zonu komfora je pronašla baš u stvaranju nove numere.

"Postoje mnoge izazovne faze u životu, kao što je bila i prošla godina, koje su meni i svima nama donele mnogo toga: razmišljanje, strah, povezivanje, prepoznavanje i davanje značaja dobrom. U takvim trenucima mi je potrebno da mi se kaže da će sve biti OK i verujući da nije samo meni potrebna uteha s vremena na vreme, imala sam potrebu da se izrazim na ovaj način i napišem pesmu koja teši i  mene i nadam se druge. Muzika je moja zona komfora i utehe", rekla je Maja Louis.

Ovo je drugi singl sa predstojećeg, drugog solo albuma Maje Louis, a koji se očekuje u maju. Pjesma "Sve će biti OK" u stvari odiše optimizmom. Majin alt ima za cilj da smiruje, a podržan minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa, njenog brata, poručuje "Sve će biti OK".

Video-spot za novu pjesmu je režirao i montirao Dragan Jereminov, a kamermani su bili Marjan Apostolović i Dragan Jereminov. Tekst potpisuje sama Maja Louis, dok muziku i aranžman potpisuje zajedno sa svojim bratom Markom Louisom. Svoj talenat ova muzičarka, zajedno sa bratom, naslijedila je od oca i legendarnog pjevača Ljubiše Stojanovića Louisa. U jednom intervjuu Maja je naglasila da je njena muzika uvijek inspirisana iskustvom i da želi kroz svoju muziku da šalje važne poruke ljudima i da se bori za ono u šta vjeruje.

"Inspirisana svojim iskustvima i svojim rastom želim poruke da šaljem kroz muziku, da motivišem i sebe i druge. Svaka pesma je deo mene i verujem da mnogi mogu da se pronađu u rečima istih. Nametnuta su nam uverenja od rođenja i muškarcima i ženama. Kada izađemo iz zone komfora, možemo upoznati mnogo toga i sami da kreiramo svoju sudbinu", izjavila je tada Maja Louis.

Louisova često naglašava da je muzički rasla i razvijala se uz svog oca i kolege koji su svirali sa njim, mada misli da i dalje raste i razvija se i nada se da to nikada neće prestati, ali svakako, ti prvi koraci su krenuli sa ocem i puno je naučila od njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije