Muzika

Maja Šuput izolaciju odlučila iskoristiti za poklanjanje svojih haljina

Maja Šuput izolaciju odlučila iskoristiti za poklanjanje svojih haljina
Foto: N.N. | Maja Šuput izolaciju je odlučila iskoristiti za poklanjanje svojih haljina

Baš kao i većina, Maja Šuput se pridržava uputstava o samoizolaciji. Ona i suprug Nenad Tatarinov vrijeme unutar svoja četiri zida krate kuhanjem i romantičnim druženjima, a pjevačica je pronašla vremena i za stvari koje inače zbog prenatrpanog rasporeda nikad ne dođu na red.

Organizujući svoj impresivan walk-in ormar došla je na ideju neke od svojih haljina pokloniti vjernim obožavateljima te ih na taj način razveseliti u ovim danima.

"Ok, dosta mi je crnjaka. Krenula sam raditi reda u garderobi i odlučila da ću vas barem na kratko probati razveseliti. Proglašavam tjedan Giveaway-a. Svaki dan poklonit ću neku lijepu haljinu, pa kad ovaj kaos završi da izađemo van i slavimo u šljokicama i gliterima', napisala je Maja Šuput na svom Instagram profilu.

Prvo je svojim obožavateljima odlučila pokloniti zelenu mini haljinu od šljokica koju je prošlog ljeta nosila na koncertu, a potom je sretne pojedince počastila i haljinama koje je nosila tokom svog žiriranja u emisiji "Supertalent“.

Široke ruke Maja se odrekla smaragdno zelene šljokičaste haljine koju je za nju dizajnirao njezin dugogodišnji prijatelj i stilista Marko Grubnić, a potom su na red došle crvena drapirana haljina te ljubičasta šljokičasta haljina koju je pjevačica osim u prvoj sezoni 'Supertalenta' nosila i prošle godine na dječjem koncertu u Vukovaru.

U subotu je za svoje vjerne pratioce pripremila još jednu statement haljinu u kojoj je nemoguće proći neprimjećeno.

"Obzirom da je subota, a subotom se pjevati mora odlučila sam darivati mega obožavanu haljinu sa spota 'Dođi mami'. Sada će jedna od vas moći posjedovati originalni outfit i napraviti gažu doma“, poručila je vrckava pjevačica.

Posljednja u nizu na red je došla kratka drapirana haljina plave boje, naglašenih ramena, koju je pjevačica takođe nosila tokom snimanja jedne od epizoda "Supertalent“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije