Muzika

Manje od mjesec dana do početka najjačeg izdanja "Egzita"

Manje od mjesec dana do početka najjačeg izdanja "Egzita"
Foto: exitfest.org | Manje od mjesec dana do početka najjačeg izdanja "Egzita"

NOVI SAD - Nešto manje od mjesec dana ostalo je do početka novosadskog muzičkog festivala "Egzit", a sudeći po imenima koja će nastupiti biće to njegovo najjače festivalsko izdanje.

Dokaz tome je što će na jednoj od 40 festivalskih bina smještenih na drevnoj Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti i takve svjetske muzičke zvijezde kao što su Nik Kejv i Kelvin Heris.

Nastupiće i više desetina internacionalnih hedlajnera, donoseći hitove čije brojke sa striming platformi prelaze nevjerovatnih 60 milijardi.

Na jednom od zvanično najboljih evropskih i svjetskih muzičkih festivala nastupiće i srpska megazvijezda Ana Đurić, poznatija pod umjetničkim imenom Konstrakta, koja je svojim hitom "In korpore sano" digla na noge evropsku muzičku scenu.

Osim Konstrakte, posjetioci će uživati i u nastupima rep super zvijezde Igi Azalee, kao i hitmejkera i trendsetera Džejmsa Artura, Masked Vulfa, Disajpls i Ofenbaha.

Uz njih na nekoj od bina Tvrđave, nastupiće i vodeća elektronska imena današnjice poput Maseo Pleksa, Borisa Brejhe, ARTBAT-a, Honi Dižon, Afrodžeka, kao i brojnih druhih ništa manje popularnih superzvijezda.

Kako je saopšteno iz Egzit tima organizatora festivala, jednodnevne ulaznice po aktuelnim cijenama biće uskoro rasprodate.

Kontingent ulaznica "četiri plus jedan" rasprodat je prije roka, a u prodaji je ogračničen broj četvorodnevnih ulaznice po cijeni od 6.990 dinara (oko 59,5 evra), koja donosi uštedu od 50 odsto.

Promotivne cijene regularnih jednodnevnih ulaznica za četvrtak, 7. jul, kad počinje i nedjelju, 10. jula, kad se završava "Egzit", koštaju 2.590 dinara (oko 22 evra).

Cijena ulaznice za petak, 8. jula, je 2.990 dinara (oko 26 evra), a za subotu, 9. jula, 3.390 dinara (oko 34 evra).

U saopštenju se naglašava da će količine ulaznica po navedenim cijenama uskoro biti rasprodate, poslije čega će biti skuplje.

Takozvane "fan pit" ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupa Nik Kejv i njegova grupa "D Bed sids" dostupne su po poklon cijeni od 3.990 dinara (oko 34 evra).

"Vip gold" festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 41.000 dinara (oko 350 evra), a iste takve, ali jednodnevne za 12.000 dinara (oko 102 evra).

Ulaznice se mogu kupiti putem sajta "Egzit festivala", zatim na prodajnim mjestima i onlajn na stranicama "Gigs tiksa". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije