Muzika

Maraja Keri objavljuje izgubljeni alternativni album iz 1995.

Maraja Keri objavljuje izgubljeni alternativni album iz 1995.
Foto: Screenshot/Instagram | Maraja Keri objavljuje izgubljeni alternativni album iz 1995.

Američka pevačica, muzička producentkinja i glumica Maraja Keri saopštila je da će objaviti svoj "izgubljeni" album iz 1995. godine.

Tokom najnovijeg intevjua koji je Keri dala, ona je otkrila da je "pronašla" trake za album "Someone’s Ugly Daughter" iz davne 1995. godine, te da planira da objavi album trideset godina kasnije, prenio je specijalizovani muzički časopis "NME".

Ova svjetska zvijezda je tokom 2020. godine u svojim memoarima "The Making of Mariah Carey" otkrila da je radila na alternativnom rok albumu sredinom 1990-ih.

U tom periodu, pjevačica se oglasila i na svom Twitter nalogu napisavši da je napravila album "samo da bi se smijala, ali da joj je taj materijal donio mračne dane“.

Ona je tada dodala da njena prijateljica Klarisa pjeva glavne vokale na albumu, a u novom intervjuu za "Rolling Stone" potvrdila da je pronašla "izgubljenu" verziju albuma.

U video snimku, koji je pjevačica priložila uz svoju objavu na Twitteru, čuje se alternativna rok pesma, naziva "Demented", grupe pod nazivom "Chick".

Dvije pesme grupe "Chick", "Demented" i ''Malibu", i dalje su dostupne za strimovanje na YouTube, nakon što su postavljene još 2009. godine.

Članovi grupe "Chić" potvrdili su za Pitćfork da je pjevačica napisala, producirala i pjevala prateće vokale na svakoj pesmi sa albuma, osim obrada "Cheap Tric" i hita "Surrender".

"Željela sam da se oslobodim, pustim i izrazim svoju bol, ali sam takođe željela da se smijem", rekla je Kiri o albumu iz 1995.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije