Muzika

Marija Šerifović 8. marta u Banjaluci

Marija Šerifović 8. marta u Banjaluci
Foto: Instagram/Marija Šerifović | Marija Šerifović 8. marta u Banjaluci

Koncert pop zvijezde Marije Šerifović pred banjalučkom publikom održaće se 8. marta u Sportskoj dvorani "Borik", sa početkom u 20 časova

Marija Šerifović jedna je od najpriznatijih i najcjenjenijih pop pjevačica u regiji, izuzetnih vokalnih sposobnosti, čija popularnost sa svakim novih hitom i samom interpretacijom raste iz dana u dan.

"Njene nastupe prati veliki broj fanova iz cijele regije, te se za svaki koncert uvijek traži karta više. Zasigurno će tako biti i ovoga puta, posebno imajući u vidu da smo dugo čekali na njen samostalni nastup u Banjaluci", naveli su u saopštenju organizatori OK team i Prorent.

Dosadašnju karijeru Šerifovićeve obilježili su brojni hitovi "Sama i nervozna", "Pametna i luda", "Nije ljubav to", "11", te "Molitva" sa kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj.

Koncertom Marije Šerifović 8. marta u Sportskoj dvorani "Borik",  organizatori OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije "M:tel", uz već najavljeni nastup Massima Savića 14. februara na istoj lokaciji, nastavljaju sa odličnim koncertnim programom u gradu na Vrbasu.

"Ulaznice za ovaj koncert u prodaji će biti od 4. februara na Trgu Krajine u Banjaluci, i putem prodajnog sistema gigstix.ba. U prodaji je ograničen broj ulaznica po cijeni od 25 KM (parter,  A i B tribina), 30 KM (D tribina), 50 KM (FAN PIT)", navode organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije