Muzika

Marija Šerifović nakon tri rasprodata koncerta zakazala i četvrti

Marija Šerifović nakon tri rasprodata koncerta zakazala i četvrti
Foto: Screenshot/Instagram | Marija Šerifović nakon tri rasprodata koncerta zakazala i četvrti

Uopšte nije floskula da se regionalnoj muzičkoj zvijezdi Mariji Šerifović smiješe novi rekordi za koje je isključivo zaslužna samo ona.

Nakon uspješnih koncerata u Banja Luci i Zagrebu, Marija Šerifović sprema se za niz koncertnih druženja sa beogradskom publikom 23,24 i 28.03 u "Belexpocentru". Ova tri datuma Marija je rasprodala u rekordnom roku! Za njenu "Drugu stranu ploče" u nešto drugačijem ruhu opšta je pomama.

Zbog svega toga regionalna muzička zvijezda objavila je da zbog velikog interesovanja od danas publika može da kupi karte za 4. koncert koji je zakazala za 29. mart .

"Ne mogu vam opisati koliko sam srećna! Ljudi moji ovo je nešto što me zaista čini srećnom i uvek podseti na to koliko uvažavam sve što radimo zajedno! Hvala vam. Dugo nisam pevala i spremite se za četiri noći odlične muzike", poručila je muzička zvijezda.

Marija Šerifović svakodnevno uvježbava repertoar sa svojim bendom te i sa svojim timom marljivo vodi računa o svakom detalju, da bi predstojeći koncerti zaisti bili prava muzička bajka.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije