Muzika

Maya Sar novim pjesmama "kupila" publiku

Maya Sar novim pjesmama "kupila" publiku
Foto: www.mayasar.com | Maya Sar novim pjesmama "kupila" publiku

Kantautorka Maya Sar, u pratnji svog benda, održala je u srijedu naveče koncert na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Ovaj nastup upriličen je nakon nešto više od godinu dana od nastupa koji je imala u Narodnom pozorištu RS.

Nije krila uzbuđenje zbog ponovnog susreta sa banjalučkom publikom, a ugodna ljetna noć samo je dodatno upotpunila ovu muzičku čaroliju.
Svoj prvi koncert na otvorenom u Banjaluci počela je jednim velikim "Hvala", što je i naziv jednog od novih singlova koje je premijerno predstavila publici u gradu na Vrbasu.

Iako ljetna pozornica nije bila popunjena publikom kako se očekivalo, Mayin glas i tekstovi pjesama bili su pravi ugođaj za sve one koji su prisustvovali ovom nastupu.

Zajedno sa publikom pjevala je i hitove "Korake ti znam", "Krive riječi", "Bilo je vrijeme", "Nespretno", "Naša ljubav, naša kuća". Ona je takođe između pojedinih numera pričala i anegdote vezane za njih, a poseban aplauz je dobila djevojčica iz publike koja je Mayi otkrila da ima simpatiju, ali da ne zna kako se ona zove.

Specijalna gošća i njena dugogodišnja saradnica Aleksandra Milutinović pridružila se na sceni u pratnji na gitari i publici predstavila posebnu emociju.

Posebno iznenađenje za publiku je bio nastup Gradskog tamburaškog orkestra Banjaluka u čijoj je pratnji Maya otpjevala numere "Jednom zauvijek" i "Zar se nismo shvatili", koju je napisala i komponovala za muzičku legendu Zdravka Čolića. Odličan spoj njenog glasa i tamburaša naišao je na veliko oduševljenje i gromoglasan aplauz publike. 

Premijerno izvođenje novog singla "Spremna sam da živim" desilo se pred sam kraj koncerta, a na prve taktove uslijedilo je novo iznenađenje za publiku. Latino ritmovi nove pjesme su od samog početka publiku digli na noge, a Mayi i bendu su se na sceni pridružili i plesači kluba "Salsa" Banjaluka, koji su pripremili posebnu koreografiju za ovu priliku i rasplesali publiku. Organizator banjalučkog koncerta bio je "Play Team".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije