Muzika

Maya Sar objavila spot za baladu "Ljubav"

Maya Sar objavila spot za baladu "Ljubav"
Foto: Maya Sar Promo | Maya Sar objavila spot za baladu "Ljubav"

Maya Sar, renomirana bh. i regionalna pjevačica i kantautorka, publici je predstavila video-spot za njen najnoviji singl "Ljubav".

Uvijek drugačija i jedinstvena, a ponajviše autentična u svemu što stvara, Maya je u pjesmu "Ljubav" pretočila svoje intimne i istančane emocije i posvetila je svojoj najvećoj životnoj inspiraciji - kćerki Mini.

"Pjesma je prizor najsretnijeg životnog trenutka. Napisala sam je kada se rodila moja kćer, pod utiskom bujice nepoliranih, iskonskih emocija. Tako je i snimljena, u dahu, kao live session, sa mojim dragim prijateljima muzičarima. Simbolika je da jedno od značenja imena moje kćerke jeste ljubav. Ona je moja inspiracija i za pjesmu i za život", ističe Maya, koja je na ovoj džez-pop baladi okupila istaknut muzički tim.

Aranžman i produkcija djelo su Mahira Sarihodžića, koji je neizostavni dio Mayinog kreativnog i autorskog tima, dok muziku i tekst novog singla potpisuje sama Maya.

Autori video-spota su Goran Kovačić i Ilija Pejoski, a video je sniman u Ljubljani, u "Japan Piano Centru", a osnovna zamisao bila je da prenese ono kako je ova džez balada i snimana, kao "one take" live session.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije