Muzika

Mega spektakl uz hitove Harisa Džinovića u Sarajevu

Mega spektakl uz hitove Harisa Džinovića u Sarajevu
Foto: Facebook | Mega spektakl uz hitove Harisa Džinovića u Sarajevu

Ljubitelje narodne muzike očekuje spektakl u Dvorani "Mirza Delibašić" u Sarajevu večeras od 20 sati očekuje spektakularan koncert Harisa Džinovića, koji će nastupiti povodom obilježavanja pedesetog rođendana Centra "Skenderija".

"Laže mjesec", "I tebe sam sit kafano", "Pariške kapije", "Jesu l' dunje procvale", "Dajte vina, hoću lom", samo su neki od hitova u kojima će uživati publika na koncertu.

Osim brojnih hitova, dobru žurku garantuju moćni glas i sjajan odnos sa publikom bosanskohercegovačke zvijezde narodne muzike.

Organizatori su koncert najavili kao centralnu manifestaciju obilježavanja pola vijeka rada "Skenderije", a da bi sve bilo na vrhunskom nivou u dvorani je postavljena ekskluzivna tribina koja je bila postavljena 1969. godine.

Dvorana je tako umnogome poprimila izgled velikih koncertnih dvorana kao što su "Lisinski" i "Sava Centar".

Posjetioce, osim spektakla koji će prirediti Haris, očekuju i posebni vizuelni efekti na stejdžu i u samoj dvorani, a priređena je i izložba istorije "Skenderije" u proteklih pola vijeka. Takođe, biće emitovan i kratki film o izgradnji Centra "Skenderija".

Tu nije kraj iznenađenjima jer svaki član publike će samom kupovinom ulaznice za koncert učestvovati u nagradnoj igri, gdje je moguće osvojiti nagradno putovanje.

 

Cijene ulaznica se u zavisnosti od mjesta kreću od 10 do 30 konvertibilnih maraka, te će tako karte za istočnu i zapadnu tribinu koštati deset maraka. Lijevi i desni parter koštaju 15 KM, dok je centralni parter 20 KM. VIP centralni parter je 30, a desni i lijevi VIP parteri 25 konvertibilnih maraka.Cijena VIP tribina EXKLUSIVE iznosi 20 maraka.

Svi korisnici Visa kartica će od sada moći uživati u odabranim događajima iz svijeta umjetnosti, muzike i sporta koji se nalaze u ponudi visa.kupikartu.ba, i to uz 15% popusta za online plaćanje.

Iskoristite sjajnu ponudu od 15% popusta za plaćanja Visa karticama na visa.kupikartu.ba i zauzmite svoja mjesta na aktuelnim događajima u vašem gradu! 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije