Muzika

Metalika svira prva dva albuma na posebnom koncertu ssss

Metalika svira prva dva albuma na posebnom koncertu ssss
Foto: Screenshot/YouTube | Metalika svira prva dva albuma na posebnom koncertu

Hevi metal grupa Metalika najavila je da će 6. novembra održati poseban koncert na Floridi kada će izvesti u cjelosti svoj debi "Kill 'Em All" (1983) i sljedeći album "Ride The Lightning" (1983).

Američki metal veterani će nastupom u prostoru "Hard rok lajv" u Holivudu odati poštu menadžerskom paru Džoniju i Marši Zazula, koji su ih vodili na početku karijere, a pregrupa će biti Rejven kao i na njihovoj prvoj turneji 1983. godine.

"Džoni nam je bio pružio prvu priliku u Njujorku, objavio nam prve albume na njegovoj Megaforse records etiketi i poveo nas na našu prvu pravu turneju. Sa Maršom uz sebe, Džoni je bio naš mentor, menadžer, izdavač i očinska figura svima nama", naveo je bend.

Podsetivši da su Džoni i Marša Zazula nedavno preminuli u razmaku od godinu dana, Metalika je istakla da bez njih ne bi bili danas ovdje gdje jesu, prenosi Telegraf.

Kako je najavljeno, Metalika će dio novca zarađenog na tom koncertu u ime Zazula donirati dobrotvornoj fondaciji "Mjuzikers" koja brine o muzičarima u nevolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije